rólam

Szemünk a csúcson, járni a síkon szeretünk

Első fejezet, amelyben bemutatom magam, mellékesen a honlap is elkezdődik

Helló! — Hidvégi Áron Arnoldnak hívnak. 1981-ben születtem Pesterzsébeten. Gyerekként legózni szerettem és IKEA bútorokat összecsavarozni. Jogász-közgazdász lettem, vállalkozó is, személyi edző, és könyveket írok.

Napi két órát edzek, magam nyírom a hajam (funkció), és gyerekkorom óta követem a közéletet (szeretek másokkal vitatkozni). Az edzés iránti rajongásom igyekszem átadni másoknak.

Az emberek azt szokták mondani, nekik nincs idejük edzeni. Sőt, nemcsak edzésre nem jut idejük, de olvasásra sem. Megértem őket, én is innen indultam. Az iskolában stabil hármas-négyes tanuló voltam, a magyar-töritől stresszeltem (én és a kötelező olvasmányok!), a tesitől pedig szorongtam (én és a bordásfal!).

Amikor 35 éves lettem, eldöntöttem, hogy kigyúrom magam. Az edzés mellett elkezdtem ismeretterjesztő könyveket olvasni, és felismertem, hogy nemcsak az edzést, de az olvasást is lehet másképp csinálni. Sőt, a legjobb a kettőt párhuzamosan tolni.

Sportmúlt és sporttehetség nélkül megváltoztattam az életem. Letettem egy személyi edzői vizsgát, hogy mások életét is meg tudjam változtatni — egy igazi könyvvel.

Az első könyvem, amit az önfejlesztő edzésről írtam, az Önerőből volt. Újabb könyvem, az Edzés önerőből a súlyzós- és sajáttestsúlyos edzés alapjaira összpontosít (A lényeg, tömören).

A politika és az edzés kapcsolatáról szól a Viktor Orbán — a “vagy-vagy” kuruc-labanc attitűdje helyett az “és-és” amerikai nézőpontjából (OMG!). Hogyan válik a hátrányod erőforrásá, és miért rendszer a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Sokan olvasták, bár nem mindenkinek okoztam vele örömet.

2023-ban megjelent a második, aktualizált kiadás — Az orbáni észjárás címmel — a Polgári Magyarországért Alapítvány gondozásában.

Ha kérdésed van, vagy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, küldj e-mailt!

Erőt, állóképességet! És szívből kívánom, hogy elérd a céljaid!

 

Scroll to Top