Gyors házhoz szállítás

Fizetés bankkártyával

Viktor Orbán: Egy underground értelmezés
 • Kategória: önfejlesztés, ismeretterjesztés, politika
 • Oldalak száma: 244
 • Méret: 129 x 198 x 20 mm
 • Kötés: ragasztott, puhafedeles
 • ISBN: 978-615-00-6254-9

Ft4,499.00

Az első önfejlesztő könyv, amit Orbán Viktor inspirált.

Világnézetem szerint mindennél többre becsülöm azokat, akik önerőből boldogulnak. Ők azok, akikre felnézhetsz, és akik művészetet hoztak létre.
Egy underground értelmezés, vagyis nem hivatalos különvélemény. Hat témakör, 56 fejezet.
Olyan párhuzamokra épül, amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak a magyar hagyományokhoz, hiszen Orbán Viktor: világmárka.
Lesznek, akik számára ez egy gondolatébresztő könyv. Elsősorban fiataloknak íródott, akik saját erőből kívánnak boldogulni. Továbbá a politika iránt érdeklődőknek, akik kíváncsiak egy különvéleményre. Nem mindenkinek szól, de lehet, hogy éppen Te leszel az, akinek igen.
Ez a könyv egy átfogó esettanulmányon keresztül mutatja be a siker mögötti törvényszerűségeket és azt a két fogalmat, ami rávezetett a megoldásra:
Önerőből és edzés.
– Hogyan lesz a hátrány leküzdése előny?
– Mi az edzés értelme?
Azért is írtam ezt a könyvet, mert az „edzés önerőből” hatására gyökereiben megváltozott az életem.
Bízom benne, hogy ezután a Te sorsod is jobb lesz.
Barátsággal: Hidvégi Áron Arnold

Tartalom:

 • I. rész: Torzítások
 • II. rész: Self-made
 • III. rész: Identitás
 • IV. rész: Edzés
 • V. rész: Startup
 • VI. rész: Művészet

Vélemények:

„egy könyv, amit orbánfóbiásoknak nem feltétlenül ajánlanék, azoknak azonban igen, akik nem annyira rajongók, inkább távolságtartó attitűddel figyelik a magyar politikus sztár pályafutását, ez a provokatív kísérlet egyben kétségkívül egy Orbán-apológia, amit Áron igen nagy nemzetközi olvasmányanyaggal a háta mögött írt meg, lendületesen, amerikaiasan, miközben középpontjában a jószándékú megértés áll, elsősorban az élsportból átvett elemzési párhuzamokkal, illetve az amerikai üzleti/marketing/politikai/társadalmi szemlélet magyar megfeleltetésével; érdekes kísérlet egy olyan közegben, ahol leginkább a gyűlölet, illetve a rajongás végpontjain születtek leírások a főhősről, s volt olyan, aki mindkét verziót képes volt produkálni néhány éven belül ?” (Szombathy Pál főszerkesztő, Index.hu)
„Azért jó ez a könyv, mert azoknak is világosságot hozhat az országunk vezetője megítélésében, akik kizárólag e világi értékrend szerint ítélkeznek, alkotnak véleményt. Felnőtt embereket nehéz meggyőzni – legyenek azok akár fiatalok vagy idősebbek –, akikben már rögzült egy-egy vélemény, ítélet. De elgondolkodtatni lehet, a tények feltárásával, amely új irányba terelheti az olvasót. Azt is feltárja a könyv, hogy az értelemmel élő embernek micsoda kreativitás adta siker jut osztályrészül már itt a földön is, ha életét az Isten, család, haza iránti szeretet ragyogja be és cselekedeteit ez irányítja. Természetesen lehetnek hibás döntések, de a talpra állás és a kiút a nehéz helyzetekből mindig megtalálható számára, ha ez a három igazodási pont mindig a szeme előtt marad.” (Csókay András idegsebész)
Scroll to Top