Viktor Orbán

Egy nemhivatalos értelmezés

— a magyar szupersztár-miniszterelnök titkáról.

Több mint 1000 eladott példány!

"Hidvégi Áron Arnold Orbán-könyve messze a legjobb, amit Orbán Viktorról írtak, mert nem unalmas panelekből építkezik, végre egy szuverén szerkezet, szuverén szerző, szuverén szöveg. Remek. Gratulálok."

Borda Lajos antikvárius

"egy könyv, amit orbánfóbiásoknak nem feltétlenül ajánlanék, azoknak azonban igen, akik nem annyira rajongók, inkább távolságtartó attitűddel figyelik a magyar politikus sztár pályafutását"

ez a provokatív kísérlet egyben kétségkívül egy Orbán-apológia, amit Áron igen nagy nemzetközi olvasmányanyaggal a háta mögött írt meg, lendületesen, amerikaiasan, miközben középpontjában a jószándékú megértés áll, elsősorban az élsportból átvett elemzési párhuzamokkal, illetve az amerikai üzleti/marketing/politikai/társadalmi szemlélet magyar megfeleltetésével; érdekes kísérlet egy olyan közegben, ahol leginkább a gyűlölet, illetve a rajongás végpontjain születtek leírások a főhősről, s volt olyan, aki mindkét verziót képes volt produkálni néhány éven belül 🙂
Szombathy Pál, az Index.hu korábbi főszerkesztője
"Azért jó ez a könyv, mert azoknak is világosságot hozhat az országunk vezetője megítélésében, akik kizárólag e világi értékrend szerint ítélkeznek, alkotnak véleményt."
Felnőtt embereket nehéz meggyőzni – legyenek azok akár fiatalok vagy idősebbek –, akikben már rögzült egy-egy vélemény, ítélet. De elgondolkodtatni lehet, a tények feltárásával, amely új irányba terelheti az olvasót. Azt is feltárja a könyv, hogy az értelemmel élő embernek micsoda kreativitás adta siker jut osztályrészül már itt a földön is, ha életét az Isten, család, haza iránti szeretet ragyogja be és cselekedeteit ez irányítja. Természetesen lehetnek hibás döntések, de a talpra állás és a kiút a nehéz helyzetekből mindig megtalálható számára, ha ez a három igazodási pont mindig a szeme előtt marad.
Csókay András idegsebész

"Zseniális munka. Szédületes ügyesen elemzi az Orbánt mozgató és inspiráló tényeket. Lenyűgöző ahogy újra és újra természetszerűen összekapcsolja az eseményeket a sportsikerek alapszabályaival."

Szinte tökéletes ahogy az Orbán rendszer három alapelvét kifejti. Sokat lehet tőle tanulni. Rendszeresség, ismétlés, erőfeszítés, kitartás. A gazdaságpolitika sikeres egyéniségeinek összehasonlítása, az analógiák, az indulás a semmiből a csúcsra helytállóan találó. A történelmi fordulópontok megjelölése és az események lefolyása pontos.

Gábor Dzsingisz kereszténydemokrata politikus, a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetés birtokosa

A Libri és a Líra könyvesboltokban is megvásárolható.

Több mint 1000 eladott példány!

Könyv és hangoskönyv

Viktor Orbán / magyar kiadás
5600 Ft
4 499 Ft
Viktor Orbán / English Edition
4999 Ft
4 499 Ft
Hangoskönyv
Voiz előfizetéssel

Számomra fontos, hogy vásárlásodat követően elégedett legyél. Amennyiben mégsem vagy maradéktalanul elégedett a könyveimmel vagy a videótréninggel, 30 napon belül visszaküldheted, mindenfajta indoklás nélkül. Az eredeti vásárlást igazoló számlával együtt visszafizetem a könyv vételárát, az eredeti vásárláskor alkalmazott fizetési móddal megegyezően. A pénz visszafizetési garancia a szállítási díjra nem vonatkozik.

Váli Dezső festőművész

mindenkivel jóindulatú, velejéig tájékozott, hökkentően eredeti, minden mondatának van értelme és érdekes, ma milyen ritkán használt szó, intelligens

Kedves Áron!

Mindenképpen gratulálni akartam Viktor Orbán című könyvedhez. Örömmel konstatáltam a másik könyved megrendelése közben, hogy bizony ezen az oldalon fel tudom Veled venni a kapcsolatot. Több könyvet olvastam már a Miniszterelnök úrról és az önfejlesztés témájában is és véleményem szerint zseniális ötlet volt összefűzni a két tárgykört, nagyon köszönöm, hogy megtetted és ezzel megerősítettél keresztény, polgári értékrendemben is. Megmondom őszintén, hogy 19 évesen sokszor tapasztalom, hogy jobboldaliként furcsának vagy maradinak titulálnak, ráadásul a médiából is egyfolytában a mi hitünket, meggyőződésünket próbálják hibás ideológiaként beállítani. Főleg ezen hatásoknak köszönhetően érzem úgy, hogy óriási szükség van Hozzád hasonlóan fiatalos hangvételű, modern megközelítést alkalmazó írók könyveire. Remélem minél több gimnazistához, egyetemistához eljut majd a könyv, hadd tudják meg a fiatalok, hogy bizony nem csak Momentum létezik és, hogy az Indexen kívül is találkozhatnak szuper írásokkal! Jómagam, egy jobboldali ifjúság vezetőjeként már többször idéztem stábgyűléseinken a könyvből és szervezetünk minden tagjának ajánlani fogom a könyv elolvasását is. Bennem sok új gondolatmenetet indított el! Hálásan köszönöm ezt az élményt és további jó munkát kívánok Neked!

Botond

Több könyvet olvastam már a Miniszterelnök úrról és az önfejlesztés témájában is és véleményem szerint zseniális ötlet volt összefűzni a két tárgykört, nagyon köszönöm, hogy megtetted és ezzel megerősítettél keresztény, polgári értékrendemben is.

Stadler Mari

Engedje meg, hogy ezzel kapcsolatosan néhány észrevételemet közöljem:

Fiatal, 39 éves szerző, aki több egyetemi végzettség birtokosa, sőt fitnesz személyi edzői képesítése is van – így megérthető a hitvallása: önerőből. Ez a céltudatosság, szívósság végigkíséri a téma kifejtésében.

Lehetőségem volt az idők folyamán több Orbán Viktorral foglalkozó életleírást elolvasni. Ezek „laza” stílusban, közértetésre törekedve igyekeztek a saját nézőpontjuk alapján (tárgyilagosan?) az olvasót tájékoztatni. Ezzel szemben az Ön könyve hallatlanul nagy szerzői felkészültséget, mondhatom igényességet mutat. Pl. a jegyzetekre való hivatkozás 7 oldal terjedelmű és igen gazdag a különböző ideológiát képviselők számaránya is. (Kéri László, Heller Ágnes, Hamvas Béla). Erőssége a könyvnek a gazdag bibliográfiai hivatkozás is 5 oldal terjedelemben. Ezt erősíti a névmutató tárháza 5 oldalon.

A fentiekből szinte természetes, hogy a könyv minden fejezetéből következnek az érvek-ellenérvek az olvasó számára. Ez a hallatlan nagy tényanyag a szerző ezzel kapcsolatos tárgyilagos okfejtései nem könnyítik meg azt, hogy a könyv ún. bestseller listára kerüljön, de abban fontos útmutatást ad, hogy a Miniszterelnök milyen hazai és nemzetközi körülmények között végzi munkáját. Elgondolkodva, mint sok évtizedig pedagógus pályán dolgozó, ez a könyv tartalmában hasznos lenne kiscsoportos foglalkozások keretében, bölcsészkari hallgatók számára, könyvtáraknak, civil szervezetek számára, Fidelitas tagok fejlesztésére etc.

Szerencsémnek köszönhettem, hogy e könyvet birtoklom. További sikeres munkát kíván: Füredi József ny. főiskolai tanár

Lehetőségem volt az idők folyamán több Orbán Viktorral foglalkozó életleírást elolvasni. Ezek „laza” stílusban, közértetésre törekedve igyekeztek a saját nézőpontjuk alapján (tárgyilagosan?) az olvasót tájékoztatni. Ezzel szemben az Ön könyve hallatlanul nagy szerzői felkészültséget, mondhatom igényességet mutat.

Jó napot Áron. Megkaptam a könyvét, köszönöm szépen! Most volt egy kis időm el is olvastam. Sok részét kifejezetten élveztem, szórakoztatott, sőt el is gondolkodtatott. Még alá is húztam benne, ami elég ritka Vilmos

Sok részét kifejezetten élveztem, szórakoztatott, sőt el is gondolkodtatott. Még alá is húztam benne, ami elég ritka.

Szájer József gondolkodó-politikus, a Fidesz alapító tagja

"örömmel fogom forgatni"

Tisztelt Hidvégi Áron Arnold Úr!

A KÖNYV tegnap meg is érkezett. Azonnal nekiálltam olvasni, s tettem éjszakába nyúlóan. Felettébb tetszik a stílusa, szellemisége. Bízom benne, hogy még a világnézetileg „billegő”, Orbán Viktor miniszterelnök úr megítélésben bizonytalan értelmiségi fiatalok is olvasni fogják, és jobban megértik az ő mondatai, döntései mögötti tudást.

Tiszteletteljes kérdésem, ha megosztom az online térben, esetemben a Facebookon, azzal ugye nem követek el hibát? Kommentár nélkül, csak felhívnám a KÖNYVRE a figyelmet azzal a megjegyzéssel, hogy nagyon tudom sürgős beszerzésre és olvasásra ajánlani.

Üdv.: „gyalogBéla” a Kárpát-hazát járó gyalogoszarándok

A KÖNYV tegnap meg is érkezett. Azonnal nekiálltam olvasni, s tettem éjszakába nyúlóan. Felettébb tetszik a stílusa, szellemisége. Bízom benne, hogy még a világnézetileg „billegő”, Orbán Viktor miniszterelnök úr megítélésben bizonytalan értelmiségi fiatalok is olvasni fogják, és jobban megértik az ő mondatai, döntései mögötti tudást.

Maronics Ilona Anna (lira.hu)

Mély benyomást tett rám. Nem politikát ír, hanem tényeket igen izgalmas és érthető hasonlatokkal. Bemutatja azt a jelenséget, ahogy felépíti magát egy ember, aki a maga nemében géniusz lett. Jobban megismertem ezzel az underground magyarázattal az ország vezetőjét. Ajánlom mindenkinek, akármilyen oldalon is áll, sőt: ha akármilyen oldalon áll…

Scroll to Top